Öğretim Elemanımız 'Lise Öğrencilerine Yönelik Proje Geliştirme ve Yazma Atölyesi' Eğitimi Verdi

Kastamonu Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayıyla Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Genç Yeşilay Topluluğu ve Kastamonu Gençlik Merkezi ortaklığında ve Öğretim Görevlisi Mücahit Muslu tarafından geliştirilen 'Lise Öğrencilerine Yönelik Proje Geliştirme ve Yazma Atölyesi' Kastamonu genelinde liselerde uygulanmaya başlanmıştır.

Ocak ayı içinde Kastamonu Fen Lisesi, Abdurrahmanpaşa Lisesi, Aytaç Eruz Anadolu Lisesi ve Kastamonu Kız İmam Hatip Lisesi'nde yapılan dört atölye ile toplamda 80 lise öğrencisi proje yazma eğitimi almıştır. Her hafta bir lisede verilen atölyede beş saat teorik 3 saat uygulamalı eğitim verilmektedir. Öğrenciler teorik bilginin yanında ürettikleri fikirleri uygulamaya geçirerek sunum yapmaktadır.