“Hemşirelik Mesleğinin Tanıtımı” Etkinliği Düzenlendi.

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü Öğretim Elemanları Doç. Dr. Havva KAÇAN, Arş. Gör. Semanur ÇELİK DEMİRYÜREK, Arş. Gör. Sabri Okan DEMİRYÜREK danışmanlığında Fakültemiz Hemşirelik Bölümü öğrencisi Ahmet Emin YAHYAOĞLU’nun başkanlığında Üniversitemiz "Hemşirelik Öğrenci Topluluğu" üyeleri tarafından 20 Mart ve 27 Mart 2024 tarihlerinde Abdurrahmanpaşa Lisesi, Kastamonu Fen Lisesi ve Mustafa Kaya Anadolu Lisesi’nde 12. sınıf öğrencilerine yönelik “Hemşirelik Mesleğinin Tanıtımı” etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlik kapsamında yaklaşık 200 öğrenciye hemşirelik mesleğinin tanıtımı, üniversitelere alım koşulları, lisans eğitim süreci, kariyer fırsatları konularında bilgi verilmiştir. Öğrencilerin hemşirelik mesleğine yönelik soruları cevaplanmıştır. Ayrıca öğrencilerin tansiyon ölçümleri gerçekleştirilmiştir.