HASUDER 29 Şubat Dünya Nadir Hastalıklar Günü Webineri

Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER) Nadir Hastalıklar Çalışma Grubunun "Nadir Hastalıklar Günü 2024" 'e özel olarak düzenlediği webinere Üniversitemizi temsilen Öğr. Gör. Mücahit MUSLU “Nadir hastalıklarda bir hizmet sunum örneği: Telebeslenme” konusu ile katılım sağlamıştır. Halk sağlığı uzmanlarının katılım gösterdiği webinerde aşağıdaki sunumlar yapılmıştır.

1. Arş. Gör. Dr. Ecenur Yağcı, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı: “Açılış ve infografiklerden oluşturulmuş video gösterimi”
2. Dr. Öğr. Üyesi Zehra Kılınç, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı: “Nadir hastalıkların önemi ve Türkiye’deki yapılanma”
3. Arş. Gör. Dr. Hüseyin Örün, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı: "Uluslararası örgütlerin nadir hastalıklar kararları”
4. Öğr. Gör. Mücahit Muslu, Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü: “Nadir hastalıklarda bir hizmet sunum örneği: Telebeslenme”
Eğitim https://www.youtube.com/watch?v=MHJxxCtSiWE&t=29s adresinden yayımlanmıştır.