Fakültemiz Öğrencileri Tarafından “Sessiz Çığlık: Kadına Yönelik Şiddetin Gölgesinde Hayatlar”  Adlı Gösteri Düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezinin Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlik Programı kapsamında 6 Mart 2024 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphane Cemil Meriç salonunda Fakültemiz öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Şahika ŞİMŞEK ÇETİNKAYA eşliğinde öğrencilerimiz tarafından “Sessiz Çığlık: Kadına Yönelik Şiddetin Gölgesinde Hayatlar” adı skeç gösterisi düzenlendi.

İlgi ile izlenen gösteri sonrasında Dr. Öğr. Üyesi Şahika ŞİMŞEK ÇETİNKAYA tarafından gösteriyi düzenleyen öğrencilerimiz Sema KURUDAL, Hilal İdil KORKMAZ, Ece Nur GÜNERİ, Enes Oktay TÜRKOĞLU ve Yasin KÖK’ e başarılı gösterileri için teşekkür belgesi verildi.