KARİYER KAPISINDAN STAJ YERLEŞTİRMESİ YAPILAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!
Değerli öğrencilerimiz,
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından başlatılan Ulusal Staj Programı kapsamında Kariyer Kapısı adlı platform üzerinden yaptığınız başvuru sonucunda staj hakkı kazandığınız takdirde yapmanız gerekenler:

Staj işlemlerinin ve sigorta başlangıçlarının yapılabilmesi için staja başlamadan en az 1 hafta önce aşağıda yer alan Staj Başvuru Formunu doldurup,
ilgili birime onaylatıp, bağlı olduğunuz fakülte öğrenci işleri birimine teslim etmeniz gerekmektedir.

Fakülteler tarafından istenecek evrak ve belgelerin takip ve sorumluluğu siz öğrencilerimize aittir.

Ulusal Staj Programı kapsamındaki stajlarınızın her aşamasında Fakültenize bilgi vermeniz gerekmektedir.