Fakültemiz Hemşirelik Bölümünden mezun olan Gazi Üniversitesi girişli öğrencilerin mezuniyet bilgilerinin YÖKSİS'e işlenmesi için Dekanlığımıza müracaat etmesi gerekmektedir. Aşağıda yer alan YÖKSİS Mezun Bilgi Girişi Formunun Gazi Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gönderilmesini takiben YÖKSİS'e veri girişi yapılacaktır.

Mezun öğrenci bilgilerinin YÖKSİS'e işlenmesi için Gazi Üniversitesine ait aşağıda yer alan form ile birlikte diploma veya geçici mezuniyet belgesi fotokopisi, kimlik fotokopisi ve mezun öğrencilere ait bilgi ve belgelerle müracaatları Fakültemize yapılacaktır.

Başvuru Belgeleri:

- YÖKSİS Mezun Bilgisi Giriş Formu (Form için tıklayınız)

- Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin örneği

- Transkript Belgesi

- Kimlik fotokopisi (Arkalı önlü)

- Telefon numarası ekleyiniz