Yeşil kartlı öğrenciler Fakültemiz Mali İşler Biriminden Semih Selçuk POLAT'a yeşil kartlı olduğuna dair bilgi verecektir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, tüm kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin katılımı ile sürdürülen Staj Seferbirliği Programı’nın adı “Ulusal Staj Programı” olarak değiştirilmiştir.

Programın 2022 yılı başvuruları kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinde başlamış olup, 31 Mart 2022 tarihine kadar devam edecektir.

STAJ YAPILACAK KURUMLAR FORM VEYA SÖZLEŞME TALEP EDECEK OLUR İSE AŞAĞIDAKİ EVRAKLARI DİKKATE ALINIZ.

FORM VEYA SÖZLEŞME TALEP EDİLMEZSE DİKKATE ALMAYINIZ.

Hemşirelik Bölümü Staj Sözleşmesini buradan indirebilirsiniz

Hemşirelik Bölümü Staj Formunu buradan indirebilirsiniz

Beslenme ve Diyetetik Staj Sözleşmesini buradan indirebilirsiniz

Beslenme ve Diyetetik Bölümü Staj Formunu buradan indirebilirsiniz.

Ebelik Bölümü Staj Sözleşmesini buradan indirebilirsiniz

Ebelik Bölümü Staj Formunu buradan indirebilirsiniz

(SÖZLEŞME ÖDEME YAPACAK KAMU-ÜNİVERSİTE HASTANELERİ İÇİN GEREKLİDİR. HASTANE TARAFINDAN ÖDEME YAPILMAYACAKSA ZORUNLU DEĞİLDİR.)

Staj ve Klinik Uygulama Yönergelerine, İl Sağlık Müdürlüğü ile İmzalanan Protekole, Staj Dosyalarının Pdf Çıktılarına ve Duyurulara, Ulaşmak İçin Tıklayınız.